Consulta de Tarot evolutivo y terapéutico a cambio de feedback (42)

Consulta de Tarot evolutivo y terapéutico a cambio de feedback

Este espacio de consultas de Tarot, forma parte de la Comunidad de Aprendizaje de Marifrans Tarot.

En este espacio público de la Comunidad de Aprendizaje, lxs alumnxs de la formación en Tarot evolutivo y terapéutico plantean preguntas al Tarot a los alumnxs más avanzadxs de la formación.
Lxs flamantes tarotistas a punto de acabar la formación, proponen una tirada y su interpretación, a cambio del feedback del/de la consultante.

Aunque no formes parte de la Comunidad de Aprendizaje de Marifrans Tarot, ¡eres muy bienvenidx!
Puedes participar haciendo tu propia aportación acerca de las lecturas/interpretaciones que se proponen. Puedes hacerlo en el apartado de comentarios.
Recuerda que éste es un espacio para compartir aprendizaje, así que toda aportación en este sentido será agradecida por lxs tarotistas de la formación.

Y si quieres aprender a interpretar el Tarot como lo hacen ellxs, desde un enfoque evolutivo y terapéutico, puedes apuntarte a la siguiente convocatoria de la formación en Tarot evolutivo y terapéutico clickando sobre este enlace.


Beatriu responde a la pregunta que le hace Mireia.

Mireia pregunta al Tarot:
“¿Qué aspectos tengo que sanar respecto a la relación con el padre de mi hija?”

Y ésta es la tirada e interpretación de Tarot terapéutico y evolutivo que Beatriu le propone a Mireia…

1. La tirada que propone la tarotista

Tirada de Tarot evolutivo y terapéutico x feedback (42)

© Tarot de Marseille Pierre Madenié 1709. Reproducido con permiso de Yves Reynaud. Todos los derechos reservados.
¿Quieres adquirirlo? www.tarot-de-marseille-millennium.com

2. La interpretación del Tarot terapéutico y evolutivo que propone la tarotista:

Y la interpretación de Beatriu, a la pregunta de Mireia encabeza el apartado de los comentarios al post.

3 comentarios en «Consulta de Tarot evolutivo y terapéutico a cambio de feedback (42)»

 1. Mireia, en resposta a la teva pregunta et diria que gaudeixis del viatge d’autoconeixement que t’aportarà llum per sanar la relació amb el pare de la teva filla.

  Amb un estímul enèrgic i connectada amb el pur plaer de viure aquest nou cicle a la teva vida, comences un procés d’individualització que implica descobrir i desenvolupar la teva singularitat (El Boig). En aquest esdevenir per l’autoconeixement, et toparàs amb la dolorosa tasca de desprendre’t de vells hàbits que t’han de permetre poder honrar la relació viscuda amb el pare de la teva filla (Arcà XIII) i així poder abraçar un canvi de cicle, que implicarà un nou inici amb més experiència acumulada (El Judici).

  Ets pura intenció en moviment. El clar propòsit de sanar la relació amb el pare de la teva filla guien els teus passos cap endavant i cap a un futur incert. Fluint amb aquesta intenció des de la individualitat i l’autoconfiança, ja no mires enrere perquè, lliure de condicionants, però posseïdora de dons i experiències adquirits, tens clar que hi ha un nou camí que vols explorar. Estàs convençuda que paga molt la pena viure aquesta nova etapa de la teva vida, sense encotillar-te ni en la prudència ni en la lògica ja que estàs molt en sintonia amb el teu cor.
  Et trobes en un moment vital molt emocional, en què l’amor, la felicitat i la compassió formen part de la teva essència. Aquest viatge de sanació és una gran oportunitat per descobrir i desenvolupar aquests sentiments.

  Malgrat existir la bona voluntat de sanació, et diria, Mireia, que de manera inconscient t’has acabat convertint en el teu propi obstacle en aquest viatge. Intueixo que hi ha una resistència interior a donar per acabada aquesta relació i de manera involuntària, trobes excuses per seguir-hi vinculada: buscant el perquè dels fets, jutjant actituds teves i de l’altra persona… Seguir aferrada a situacions o sentiments del passat no està aportant res a la teva vida. No cal que continuïs “remenant-lo” una vegada i una altra. Aquesta relació ja està acabada i tu necessites enfocar-te cap a una nova consciència. (Fixa’t que pel fet d’estar invertida, la carta central mira cap al passat. En el moment que acceptis aquest final, la carta donarà la volta i la teva mirada es podrà encarar cap al “futur”). Permet que el moviment i el propòsit de la carta d’El Boig impregni d’energia l’Arcà XIII i t’ajudi en aquesta tasca de purificació: deixa el passat al passat abans de reprendre la teva marxa. No dubtis ni per un moment de no ser-ne capaç. Aquest canvi de mirada (del passat a un nou present) és perfectament possible perquè disposes d’un gran potencial creatiu i habilitats per materialitzar-lo.

  Pot ser altres vegades havies intentat sanar la relació amb el pare de la teva filla però no havia estat possible perquè no era el moment o pot ser perquè s’havia convertit en una tasca dificultosa fins al punt d’enquistar-se. Però l’àngel amb la trompeta i mirant-te de fit a fit et diu que aquest moment ja ha arribat i és ara: t’anuncia el començament d’un nou cicle. El passat, sense importar en quin punt l’hagis deixat, ja queda enrere. Accepta’l i agraeix-lo. Alleugera la motxilla de càrregues i enfoca’t en el present. Ara toca retrobar-te amb tu mateixa i reorientar-te cap a allò que de veritat importa: la vostra filla.
  Com els personatges de la carta, fixa’t que vosaltres també sou dues persones agraïdes amb la Vida perquè us ha donat el millor de la vostra unió: una filla. Les vostres mirades radiquen en ella i a partir d’aquest punt d’inflexió, la nova relació rau únicament en banyar aquest vincle d’amor i consciència per ella, sense importar haver estat jutge o jutjat en el passat.

  Mireia, és remarcable com en aquest final de tirada, el Tarot et subratlla novament la idea d’escombrar allò vell per donar lloc allò nou. Fixa’t que l’Arcà XIII i el 3 d’Oros són les dues úniques cartes invertides de tota la interpretació i estan en posicions claus per matisar-te la informació sobre la teva pregunta: al mig de la tirada i al final. El 3 d’Oros, a manera de conclusió, també et recomana que t’allunyis d’aquesta qüestió i apostis per aspectes que connectin amb tu, ja sigui en el terreny creatiu, en l’àmbit social, natura, noves relacions….
  Així el nucli del problema anirà perdent força sense necessitat de treballar directament sobre el tema i d’aquesta manera, evitaràs convertir-te el teu propi obstacle, com sembla que t’ha passat fins ara.

  Has fet un llarg camí per arribar fins aquí, Mireia. Les velles ferides no tenen cabuda en aquest nou cicle que estàs a punt de viure.

  Espero que la meva lectura hagi posat llum a la teva pregunta. Molt bon viatge!!!

  Responder
 2. Muchas gracias por tu interpretación Beatriu✨ Ha sido muy clarificado para mí, me ha dado energía y ha puesto en orden sensaciones, intuiciones y pensamientos que estaban en mi interior, pero un poco confusos. Es cierto que ha sido un trabajo duro poder llegar hasta aquí pero tengo la convicción y tu me lo has reafirmado que empieza un nuevo ciclo en mi vida y siento esa emoción que te traen los principios de lo nuevo. Me ha servido mucho esta interpretación para llevar luz donde aún había alguna sombra.
  Te agradezco mucho tus palabras

  Responder
  • Mireia, muy emocionada con tus palabras. Me alegra muchísimo haber interpretado tu pregunta y desde mi humilde trabajo con el Tarot, haberte podido aportar luz.

   Responder

¡Anímate y deja aquí tu comentario! Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: