Consulta de Tarot evolutivo y terapéutico a cambio de feedback (52)

Consulta de Tarot evolutivo y terapéutico a cambio de feedback

Este espacio de consultas de Tarot, forma parte de la Comunidad de Aprendizaje de Marifrans Tarot.

En este espacio público de la Comunidad de Aprendizaje, lxs alumnxs de la formación en Tarot evolutivo y terapéutico plantean preguntas al Tarot a los alumnxs más avanzadxs de la formación.
Lxs flamantes tarotistas a punto de acabar la formación, proponen una tirada y su interpretación, a cambio del feedback del/de la consultante.

Aunque no formes parte de la Comunidad de Aprendizaje de Marifrans Tarot, ¡eres muy bienvenidx!
Puedes participar haciendo tu propia aportación acerca de las lecturas/interpretaciones que se proponen. Puedes hacerlo en el apartado de comentarios.
Recuerda que éste es un espacio para compartir aprendizaje, así que toda aportación en este sentido será agradecida por lxs tarotistas de la formación.

Y si quieres aprender a interpretar el Tarot como lo hacen ellxs, desde un enfoque evolutivo y terapéutico, puedes apuntarte a la siguiente convocatoria de la formación en Tarot evolutivo y terapéutico clickando sobre este enlace.


Alba responde a la pregunta que le hace Gemma.

Gemma pregunta al Tarot:
“¿Qué me impide quedarme embarazada?”

Y ésta es la tirada e interpretación de Tarot terapéutico y evolutivo que Alba le propone a Gemma..

1. La tirada que propone la tarotista

Consulta de Tarot evolutivo a cambio de feedback 52

© Tarot de Marseille Pierre Madenié 1709. Reproducido con permiso de Yves Reynaud. Todos los derechos reservados.
¿Quieres adquirirlo? www.tarot-de-marseille-millennium.com

2. La interpretación del Tarot terapéutico y evolutivo que propone la tarotista:

Y la interpretación de Alba, a la pregunta de Gemma encabeza el apartado de los comentarios al post.

2 comentarios en «Consulta de Tarot evolutivo y terapéutico a cambio de feedback (52)»

 1. Hola Gemma,

  Abans de començar, donar-te les gràcies per oferir-nos aquesta pregunta, espero que el que et comenti et ressoni.

  Primer de tot, podem dir que, a nivell corporal, el teu cos està totalment disponible i obert a la possibilitat d’embaràs. La teva energia corporal s’endinsa valentament entusiasmada cap a un territori desconegut. Així mateix, el teu desig i capacitat de concretar i de viure aquest embaràs està enfocat en aquest inici de nova vida. És com si a través del teu cos volguessis materialitzar tot lo més subtil que tens dins, i ocupar el teu lloc en el món. Amb aquesta decisió d’embaràs pots sentir que brilles.

  Amb aquest projecte d’embaràs, hi ha certes emocions relacionades amb un sacrifici amorós per alguna cosa més gran que tu, el donar vida a una nova persona. I el tenir-ne tu també una de nova. Això et connecta de lo individual a la humanitat, és un trànsit que et porta més enllà d’on estàs ara, de lo personal a lo universal. La teva situació emocional madura i et porta a estimar més enllà de tu, un amor que dóna un nou sentit a la teva vida.

  Si bé totes aquestes emocions estan relacionades amb la teva llum, la vivència emocional pot ser de sentir-te sobrepassada per la situació. Per tant, el punt on es podria donar el que fa complex el quedar-te embarassada és en aquest pla emocional. És com si d’alguna manera, et desconnectessis del teu cos, totalment disponible per aquesta nova etapa, i et connectessis amb aquest conjunt d’emocions que acaben vessant-se. Passen a ser un conjunt d’emocions que podrien elevar-te i fer-te anar més enllà a convertir-se en un neguit emocional que fa que et desbordis, que t’aclaparin per excés, i com a conseqüència, el cos es posa rígid.

  En aquest sentit, pot haver una vivència emocional de risc, que fa que et tanquis en tu mateixa, perquè aquest tipus d’amor diferent que experimentaràs amb el naixement fa que l’estabilitat i l’ordre, l’estructura, que tenies fins al moment prengui una nova forma. L’embaràs suposa arriscar-te a un amor que va més enllà de lo personal i això també suposa sortir de tu per entrar en la relació amb l’altre. Tot i que emocionalment et puguis sentir enlluernada per la situació, aquesta por a la teva pròpia grandesa i a la pròpia grandesa de l’embaràs, és la teva llum. I per tant, està en les teves mans poder obrir-te a aquesta dimensió desconeguda.

  La invitació podria ser a integrar totes aquestes emocions, les estàs mirant, només falta que les observis des d’un altre lloc, des d’un punt de vista més integrador. Fer-les la teva fortalesa, perquè realment són les que poden fer que et connectis de nou amb aquesta disponibilitat per a materialitzar l’embaràs. Tornar-te cap al teu interior i des d’allà donar-te el permís per obrir-te a lo desconegut, això també farà que obris el teu cos més enllà de les fronteres que hi ha ara. Obrir el cor, generós i espontani, per a que pugui sentir aquest amor totalment diferent al que havies experimentat abans, incloent també els sentiments d’incertesa perquè clarament és una nova etapa i també hi forma part. Deixar entrar aquest amor que està més enllà de tu, entregar-te a aquesta explosió d’emocions que et portaran a un altre estadi en la teva vida. A transcendir l’amor personal per iniciar el camí cap a l’amor universal.

  Responder
 2. Hola Alba!
  Increíble lectura! Estic totalment sorpresa, de veritat! Tinc una nena petita de 4 anys i el quedar-me embarassada va ser dit i fet.
  A dia d’avui estic passant per un procés dur enfrontant-me amb mi mateixa i obrint portes que estaven tancades amb pany i clau. Poc a poc estic aconseguint tornar-me a connectar i a treure a la llum la vertadera jo i realment la lectura m’ha fer obrir els ulls… jo creia que el meu cos no estava disponible (portem 2 anys intentant aquest segon embaràs amb una endometriosi pel mig, agorafobia, ansietat…) però realment me’n adono que haig, d’una vegada per totes, deixar les pors, les fòbies i tot el que em bloqueja i em fa estar rígida físicament. Intentaré buscar aquest relaxament emocional de totes les maneres possibles per poder fer lloc a aquest nou Amor.
  Gràcies infinites per la lectura. Ha estat un xoc de realitat brutal! Felicitats i molt agraïda!
  Una abraçada!

  Responder

¡Anímate y deja aquí tu comentario! Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

A %d blogueros les gusta esto: